Aero|Сlimat

Aero|Сlimat - фото

Інформація

Компанія «AeroClimat» пропонує повний спектр послуг з продажу, монтажу та  сервісного обслуговування систем кондиціонування.

Кондиціонери для дому, офісу та торгового приміщення.

Ми працюємо на пряму з дилерами та пропонуємо вам великий асортимент від найдешевших моделей до моделей топрівня, від побутових до напівпромислових, від провідних світових брендів: Toshiba, Panasonic, Mitsubishi Electric, Daikin, LG, Cooper&Hunter, Samsung, Leberg, Neoclima та інших. У нас ви знайдете продукцію сучасну по дизайну та економну по споживанню.

Ми гарантуємо професійну консультацію, щодо вибору обладнання та його встановлення: надамо інформацію щодо бренду кондиціонера, його характеристик та всіх інших витікаючих запитань. За вашим бажанням ми здійснимо виїзд на об‘єкт: проконсультуємо Вас, щодо розміщення внутрішнього чи зовнішнього блоку кондиціонера, підведення живлення до нього та відводу дренажу.

Ми завжди отримуємо максимум задоволення від своєї роботи. Проводимо монтаж відповідно до вимог виробника зі збереженням всіх гарантійних зобов‘язань, робимо це якісно та акуратно: ховаємо труби, кабелі та кріплення, щоб нічого зайвого не паплюжило дизайн вашої оселі. Все в найкращому вигляді! Ми зробимо так, щоб ваш кондиціонер став прикрасою вашого дому!

Ми пропонуємо оптимальні ціни на наше обладнання та послуги.

Наша робота - Ваш комфорт))   

Відгуки